Contact

Landgoed De Geer
Jaap en Jannie Borgstein
Hamseweg 1
4101 NT Culemborg
06 - 206 895 38
06 - 539 927 71
post@landgoeddegeer.nl

Volg ons

Colofon

Interieuradvies en inrichting:
Gerry Ansems, Gewoon Bijzonder

Logo, illustraties en plattegrond:
Roger Klaassen, Illustraties, strip & cartoon

Website en teksten:
Susanne Binnekade, Luchtgevers

Over ons, Jaap en Jannie Borgstein


Wij zijn Jaap en Jannie Borgstein en wij wonen in de boerderij op Landgoed De Geer. De boerderij was voorheen van Jaap’s ouders en zij runden hier een melkveebedrijf en later een paardenpension. Ruim 30 jaar geleden zijn wij hier komen wonen en hebben het paardenpension overgenomen.

In 2010 hebben wij het roer helemaal omgegooid. Omdat wij dit één van de mooiste plekjes van Culemborg vinden, wilden we dat dit een bijzondere plek zou worden, die ook in de toekomst behouden blijft. Zo zijn wij gestart met de aanleg van het landgoed. De weilanden zijn omgetoverd in een prachtig aangelegd natuurgebied met bos en wandelpaden en  in het midden een schitterende waterpartij.

Wij willen deze mooie plek ook graag met anderen delen en  laten zien wat het landgoed en de omgeving te bieden heeft. Niet alleen door de bed & breakfast waar wij gasten ontvangen, maar ook door ons landgoed open te stellen voor wandelaars. Er loopt een 1700 meter lang wandelpad over het terrein dat is aangesloten op het Klompenpad.

Met onze bed & breakfast en gastenverblijven hopen wij dat er veel mensen komen genieten van deze uniek plek. U bent van harte welkom.

Hartelijke groeten,
Jaap en Jannie Borgstein

Bed & Breakfast Landgoed De Geer


Bed-en-Breakfast.nl