Contact

Landgoed De Geer
Jaap en Jannie Borgstein
Hamseweg 1
4101 NT Culemborg
06 - 206 895 38
06 - 539 927 71
post@landgoeddegeer.nl

Volg ons

Colofon

Interieuradvies en inrichting:
Gerry Ansems, Gewoon Bijzonder

Logo, illustraties en plattegrond:
Roger Klaassen, Illustraties, strip & cartoon

Website en teksten:
Susanne Binnekade, Luchtgevers

Classificatie


Bed & Breakfast Landgoed De Geer in Culemborg beloond met 4 tulpen

Culemborg, 10 februari 2015 – B&B Landgoed De Geer aan de Hamseweg in Culemborg is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B Landgoed De Geer ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie/thee door gastvrouw Jannie en gastheer Jaap in hun privé (woon)keuken. Daarna kregen we een rondleiding door de B&B. Er waren fraaie snijbloemen, er lag een doosje chocolaatjes op tafel en in de koelkast stonden een fles lokale witte wijn, een fles appelsap en een bordje met blokjes kaas! De B&B ligt fraai, landelijk in het buitengebied van Culemborg, niet ver van de Lek. Het is een splinternieuwe B&B op een groot landgoed van een voormalige boerderij en paardenpension; op het terrein zelf is een bos, water en fruitbomen en een 1700m lang wandelpad. “

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. “Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Foto-De-Geer-4TulpenCompr