Contact

Landgoed De Geer
Jaap en Jannie Borgstein
Hamseweg 1
4101 NT Culemborg
06 - 206 895 38
06 - 539 927 71
post@landgoeddegeer.nl

Volg ons

Colofon

Interieuradvies en inrichting:
Gerry Ansems, Gewoon Bijzonder

Logo, illustraties en plattegrond:
Roger Klaassen, Illustraties, strip & cartoon

Website en teksten:
Susanne Binnekade, Luchtgevers

Classificatie


Bed & Breakfast Landgoed De Geer in Culemborg beloond met 4 tulpen

12 juli 2019

Geachte mevrouw Borgstein,
Van harte proficiat: uw Bed & Breakfast is opnieuw geclassificeerd! Uw Bed & Breakfast is op 25 juni 2019 bezocht door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. In onderstaande rapportage worden alle bevindingen en resultaten voortkomend uit het mystery guest bezoek weergegeven.

Rapportage mystery guest
Tijdens het bezoek van de mystery guest zijn de volgende bevindingen met betrekking tot de normenlijst vastgesteld:
Een overheerlijk ontbijt, geserveerd in eigen appartement of op eigen terras. Een ontbijt is exclusief bij de reservering, de kosten voor een ontbijt zijn 8 euro per persoon.

Ervaring mystery guest
De Geer ligt even buiten Culemborg op een groot eigen terrein waar met veel passie een landgoed van is gemaakt met waterpartijen en gevarieerd groen. Heerlijk voor een ochtend- of avondwandeling.

De locatie is zeer ruim en met een gastvrije uitstraling. Diverse (schaduwrijke) terrassen voor algemeen gebruik, 2 paardjes in een weide en een barbecueplek. Daarnaast heeft elk mooi ingerichte appartement een eigen besloten terras. Het is er ’s nachts muisstil: geen geluid van verkeer, hooguit een loeiende koe die zich even laat horen of kikkers die lustig kwaken.

In elk appartement is een keuken, een wasmachine en een koelkast aanwezig en staan er als welkomstgebaar drankjes en hapjes klaar. In een leuk papieren tasje vind je informatie over de omgeving. En wil je nog meer informatie dan liggen er dikke volle mappen met keurig verzameld materiaal. Er is alles aan gedaan om je welkom te heten en je thuis te laten voelen.

De gastheer en gastvrouw hebben er zichtbaar plezier in om het iedereen naar de zin te maken. Ik heb al vele B&B’s bezocht en heb hele fijne ontvangsten meegemaakt, maar Jaap en Jannie zijn na dit verblijf in De Geer wel mijn absolute toppers. De gasten die in het gastenboek schreven, begonnen allemaal met ‘Lieve Jaap en Jannie’, dat spreekt volgens mij boekdelen.

Opmerkingen Stichting Bed & Breakfast Nederland
Er zijn geen afwijkingen geconstateerd in de normenlijst.

Classificering
Uw Bed & Breakfast is ingedeeld in de categorie: 4 tulpen
Behaald aantal punten: 47
Uw B&B voldoet aan de basisnormen voor 4 tulpen en daarmee aan onderstaande specificatie:

“Een Bed & Breakfast in de categorie met vier tulpen heeft een uitstekende kwaliteit, met veel voorzieningen en een zeer goede service. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed.”


Culemborg, 10 februari 2015 – B&B Landgoed De Geer aan de Hamseweg in Culemborg is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B Landgoed De Geer ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie/thee door gastvrouw Jannie en gastheer Jaap in hun privé (woon)keuken. Daarna kregen we een rondleiding door de B&B. Er waren fraaie snijbloemen, er lag een doosje chocolaatjes op tafel en in de koelkast stonden een fles lokale witte wijn, een fles appelsap en een bordje met blokjes kaas! De B&B ligt fraai, landelijk in het buitengebied van Culemborg, niet ver van de Lek. Het is een splinternieuwe B&B op een groot landgoed van een voormalige boerderij en paardenpension; op het terrein zelf is een bos, water en fruitbomen en een 1700m lang wandelpad. “

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. “Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Foto-De-Geer-4TulpenCompr